Over ons

Al onze cursussen worden gegeven door Anya Perrée en haar team.

Wij hebben een gemotiveerd instructieteam van gediplomeerde Kynologisch Instructeurs.

Foto Anya Perrée

Ik ben Master Class Coach van de KNPV. Dit is voor het trainen en coachen van geleiders met honden (politie-, speur- en reddingshonden) in theorie en praktijk. Tevens ben ik opgeleid tot speurhonden instructeur en kynologisch instructeur met accreditatie door de SPPD, dit is een platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Als coach en instructeur draag ik kennis over als het gaat om honden, hondengedrag en hondentraining. Maar een goede trainer heeft ook het talent om op een goede en respectvolle manier om te gaan met baas en hond. Ik durf van mezelf te zeggen dat ik dit talent bezit en ik doe er alles aan om van de hond en zijn eigenaar/geleider een perfecte combinatie te maken. Mijn aanpak is recht-door-zee, eerlijk en gedreven. Samen hard werken is nodig voor een goed resultaat, maar net zo belangrijk is het dat U en Uw hond er plezier in hebben. Met deze aanpak halen we zeker het gewenste resultaat.

Momenteel train en coach ik meerdere honden, geeft theoretische en praktische ondersteuning bij de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV). Ook geef ik les vanuit de KNPV aan de hondengeleiders van de Politie Limburg en Brabant, Ik geef les als praktijkdocent bij de Academy Tinley, coach ik u en uw hond met gedragstherapie. Tevens ben ik stagebegeleider voor aankomend instructeurs van de opleiding Kynologisch instructeurs.


Zelf ben ik vanzelfsprekend dol op honden en heb ik meerdere Mechelse Herders die ik train:

Chase is 7 jaar oud, hij heeft verschillende certificaten van het KNPV:

  • Politie Hond 1 met lof gehaald 2013.
  • Basis speurhonden 2014.
  • Puinzoeken A met lof gehaald 2015.
  • Puinzoeken B met lof gehaald 2015.
  • Vlaktezoeken A met lof gehaald 2015.
  • Vlaktezoeken B met lof gehaald 2016.

Door de samenwerking tussen politie en burgerinzet mogen Chase en ik, vanwege zijn certificering, assisteren bij acute vermissingen van personen.

Arrack’s home Ivvy heeft verschillende certificaten van het KNPV:

  • Basis speurhonden 2016.
  • Puinzoeken A met lof gehaald 2016.
  • Vlaktezoeken A met lof gehaald 2016.
  • Van de FHN het SHH sociale huis hond en GGB.

Dutch Working Malinois Bijou Baika is in training voor het KNPV speurhondenprogramma. In 2018 gaan ze op voor de KNPV speurhonden certificaten.


Dit alles met mijn partner Gunther van Soest die dezelfde hobby heeft, namelijk honden en de KNPV.