2006 © DTAP Links | Voorwaarden

Dog training Anya Perrée Training op maat

Gediplomeerd (werk)honden instructeur en coach Anya Perrée

“...wat wil ik van mijn hond en hoe communiceer ik dat zo duidelijk mogelijk?” De perfecte balans is de sleutel voor de beste samenwerking, vandaar dat het vinden van die balans voor mij het meest belangrijk is als ik met mijn eigen honden train, van derden of een combinatie coach.

Naast is kynologisch instructeur met accreditatie door de SPPD, (dit is een platform van professionele diergedragsdeskundigen), speurhonden instructeur en Master Class Coach van de KNPV. Dit is voor het trainen en coachen van geleiders met honden (politie-, speur- en reddingshonden) in theorie en praktijk. Inzetbaar als team in Nederland. Daarnaast is Anya als vrijwilliger werkzaam bij de THW (officiële rampenorganisatie van Duitsland) een reddingshondenorganisatie die ressorteert onder het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken en waarin naast vrijwillige hondengeleiders ook geleiders van defensie, brandweer en politie zijn vertegenwoordigd. Anya en haar honden maken deel uit van de specialistische eenheid Ortung. Bij deze eenheid wordt gewerkt met reddingshonden en technische lokaliseringsapparatuur om vastzittende en onder puin bedolven mensen te lokaliseren.


Naast de 2 hondenscholen train en coach ik meerdere honden, ook geef ik les vanuit de KNPV aan de hondengeleiders van de Politie Limburg en Brabant, geef ik les als praktijkdocent bij de Academy Tinley, coach ik u en uw hond met gedragstherapie. Tevens ben ik stagebegeleider voor aankomend instructeurs van de opleiding Kynologisch instructeurs.

Dog training Anya Perrée, Chase Dog training Anya Perrée, Chase Dog training Anya Perrée. Chase Dog training Anya Perrée

Master Class Coach