2006 © DTAP Links | Voorwaarden

Dog training Anya Perrée Training op maat

Wij hebben de kennis door al jarenlang op een moderne manier te trainen en coachen in theorie en praktijk aan geleiders met honden (Politiehonden, speurhonden en reddingshonden) een van de moeilijkste disciplines van Nederland.

Dog training

Als coach en instructeur draag ik kennis over als het gaat om honden, hondengedrag en hondentraining. Maar een goede trainer heeft ook een talent om op een goede en respectvolle manier om te gaan met baas en hond.

Ik durf van mezelf te zeggen dat ik dit talent bezit en ik doe er alles aan om van de hond en zijn eigenaar/geleider een perfecte combinatie te maken. Mijn aanpak is recht door zee, eerlijk en gedreven. Samen met baas en hond hard werken is nodig voor een goed resultaat, maar net zo belangrijk is het dat u en uw hond er plezier in hebben. Met zo’n aanpak halen we zeker het gewenste resultaat. Momenteel traint en coach ik meerdere honden, geeft theoretische en praktische ondersteuning bij de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV) in praktijk en theorie. Ook geef ik les vanuit de KNPV aan de hondengeleiders van de Politie Limburg en Brabant.

Contact

Dog traning Anya Perrée

Heeft u nog vragen stuur dan vrijblijvend een e-mail naar:


info@dogtraininganyaperree.com


Of bel:


+31 6 50 682 882            


KvK nummer: 12062407