Reactieve Honden cursus

foto cursus Tracking

Heeft u een hond die uitvalt naar andere honden? Of een hond die snel afgeleid en dan lastig te controleren is? Dan is deze cursus wellicht iets voor u.

De cursus

De cursus duurt 7 weken en u krijgt individuele begeleiding op maat om aan het probleem te werken. Tijdens de eerste les doen we een intake en bespreken we de werkwijze. Eerst observeren we de hond en maken dan al gelijk een begin met de eerste training. De daaropvolgende lessen gaan we aan de slag in één op één lessen van circa 30 minuten. We focussen op aandacht voor de eigenaar, rust creëren voor de hond, leren omgaan met prikkels, laten wennen aan andere honden en survival technieken (hoe om te gaan met probleemsituaties).

De cursus wordt gegeven op een van onze 2 hondenscholen. Dit terrein biedt ons de ruimte om op veilige afstanden te werken. Hulpmiddelen zoals clicker, pluche honden of echte honden kunnen worden ingezet. We werken op een voor de hond positieve manier en zeker niet met aversieve hulpmiddelen zoals stroombanden of slipkettingen.

Wij zijn SPPD erkend. SPPD erkende kynologisch instructeurs hebben een erkend diploma Kynologisch Instructeur en volgen jaarlijks beroepsgerichte nascholing. Want het is belangrijk dat jij en je hond de beste begeleiding krijgen.

De cursus wordt door de weeks gegeven op verschillende tijden. Na deze 7 lessen kan je verder in een groepje van maximaal 4 deelnemers en instromen is altijd mogelijk indien het maximum aantal nog niet is bereikt.

De prijs voor 7 lessen (inclusief 1 intake ) bedraagt € 300,-. Na de eerste les kunt u nog besluiten om niet voor de hele cursus te gaan en u betaalt dan alleen de kosten voor de gevolgde lessen, €45,- per 30 minuten.

Mochten er na afloop van de 7 lessen nog aanvullende privé lessen gewenst zijn bedragen de kosten hiervoor €45,- per 30 minuten.

Wanneer?

Woensdag

in de ochtend op afspraak


Inschrijfformulier Voorwaarden