Cursussen

foto cursus Recreanten

Recreanten

Fun & Speuren! de lessen die wij aanbieden zijn gebaseerd op de praktijk. Wij zoeken naar een eigen voorwerp, detectie op geld of narcotica, een persoon of een groot voorwerp.

foto cursus Appèl & Spel

Appèl en Spel

Het is een spannende en uitdagende training waarbij een mooie band ontstaat tussen U en Uw hond. U zult samen met Uw hond het zoeken en speuren met veel plezier beleven.

foto cursus Gevorderden

Gevorderden

Speciale werkhonden-training welke zeer geschikt is voor honden en hun baasjes die actief willen samenwerken. Het is een intensieve, spannende en serieuze training!

foto cursus Tracking

Tracking

Praktijkspeuren! Een geurspoor volgen, dat zit iedere hond in de genen en speuren willen ze allemaal! Een perfecte manier om te werken aan zijn zelfvertrouwen.

foto cursus Detectie

Detectie

Detectie is een vorm van zoeken. Bij detectiewerk gaat de hond op zoek naar een bepaalde geur waarop hij getraind is. Meestal letten honden op veranderingen van nieuwe geuren in hun eigen omgeving, net zoals wij dat doen met onze ogen en dat is een groot voordeel in deze training.

foto cursus Reactieve Honden

Reactieve Honden

Heeft u een hond die uitvalt naar andere honden? Of een hond die snel afgeleid en dan lastig te controleren is? Dan is deze cursus wellicht iets voor u.

Workshops

foto workshop Reddingshonden

Reddingshonden Puin

Schuilt er een ware held in Uw hond? Lees dan snel verder en schrijf U in!

Nascholing voor Instructeurs / Gedragsdeskundigen

foto workshop Reddingshonden

Reddingshonden Puin Basis 1

De nascholings workshop voor leden van de CKI van de Raad van Beheer en de SPPD.