Reddingshonden nascholingsworkshop

foto workshop reddingshonden

NIEUW: BASIS 1 als bijscholing voor instructeurs!

Kynologisch Instructeurs aangesloten bij de CKI van de Raad van Beheer kunnen 20 punten verwerven in de categorie B bij deelname aan deze nascholings workshop 'Basis 1'.

Kynologisch Instructeurs en Kynologische Gedragstherapeuten aangesloten bij de SPPD kunnen 6 punten verwerven bij deelname aan deze nascholings workshop 'Basis 1'.

Kynologisch Instructeurs aangesloten bij de APDT-BeNe kunnen 20 punten verwerven bij deelname aan deze nascholings workshop 'Basis 1'.

Workshop

Dog training Anya Perrée organiseert deze interessante en actieve workshop voor Kynologisch Instructeurs en/of Kynologisch Gedragstherapeuten aangesloten bij de CKI van de Raad van Beheer, de SPPD of APDT-BeNe.

Waar zouden wij zijn zonder de reddingshond die in de praktijk wordt ingezet bij rampen en calamiteiten om vermiste personen te lokaliseren.

Daarnaast is Anya als vrijwilliger werkzaam bij de THW (de officiële rampenorganisatie van Duitsland) in de gespecialiseerde eenheid 'Ortung'. Daar werkt zij met haar reddingshonden en technische lokaliseringsapparatuur om vastzittende en onder puin bedolven mensen te lokaliseren.

Reddingshonden Puin, Nascholing Basis 1

Groot terrein, open vlakte

6 'teams'

Enkel toegankelijk voor instructeurs / gedragstherapeuten zoals in bovenstaande tekst vermeld.

meer info

Wanneer?

  • Nascholing Basis 1


Inschrijven

Voorwaarden